Το ινστιτούτο του ευζήν

Life Streaming Institute

To Life Streaming Institute δημιουργήθηκε το 2021 από τη Γεωργία Μεγαρίτη (CV). Στόχος της δημιουργίας του είναι η συνεχής επιμόρφωση, συμβουλευτική και υποστήριξη σε θέματα του ευζήν, με εστίαση την σωματική και πνευματική υγεία. 

Στο Life Streaming Institute θα ανακαλύψετε και θα αποκτήσετε τη γνώση για τη βελτίωση μέσα από μια σειρά διαδικτυακών υπηρεσιών προσαρμορμένων στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός ανθρώπου με βάση τον τρόπο ζωής του. 

Σκοπός μας είναι να απελευθερώσουμε τον κάθε άνθρωπο από την τόση πληροφόρηση και πίεση που καθημερινά δέχεται στα συνεχώς επαναλαμβανόμενα προγράμματα διατροφής, στις τόσο ουτοπικές κατευθύνσεις των γκουρού της ευτυχίας, στις πιεστικές και στερητικές συστάσεις για μια καλύτερη υγεία, ομορφιά, απώλειας βάρους.

Ο άνθρωπος αναδεικνύεται μέσα από την αγάπη και την αναγνώριση της προσωπικής του αξίας. Κάθε άνθρωπος αξίζει να είναι καλά!

Το όραμά μας είναι ο υγιής σωματικά και ψυχικά άνθρωπος. Οι τρόποι μας είναι η επιστήμη, η μάθηση και η αγάπη για τη ζωή.